Usein kysytyt kysymykset

Rusketustuotteet

Miten Jet Set Sun -rusketustuote vaikuttaa iholla?
Jet Set Sun -tuotteissa on Dihydroksiasetonia, lyhyemmin DHA:ta, jota saadaan myös sokerijuurikkaasta ja sokeriruo'osta. DHA on kolme hiiliatomia sisältävä sokeri, jota voidaan käyttää myös makeutusaineena. Se ei ole missään määrin myrkyllinen aine ja sitä syntyy myös ihmisen elimistössä sokeriaineenvaihdunnan välituotteena. Jet Set Sun -tuotteissa vaikuttavana aineena oleva DHA tarttuu ihon sarveiskerrokseen, keratiiniin ja värjää sen. 

 

Suojaavatko Jet Set Sun -tuotteet auringolta?
Tuotteet eivät suojaa auringolta. DHA-rusketus ei anna juuri minkäänlaista suojaa auringolta, sillä sen suojakerroin on vain noin 2. Itseruskettavalla tuotteella käsitelty iho palaa siis lähes yhtä helposti kuin ruskettumaton iho. Jos altistut auringonvalolle, on ehdottoman tärkeää käyttää myös hyvän suojakertoimen omaavaa aurinkovoidetta.

 

Voiko lopputuloksesta tulla oranssi? 
Jet Set Sun -tuotteista ei tule oranssia lopputulosta. Tuotteissa on käytetty ihonhoitotuotteisiin hyvin soveltuvia väriaineita, jotka antavat luonnollisen, auringosta saadun rusketuksen veroisen sävyn iholle. Väreinä tuotteissamme on Cl 42051 (sininen), Cl 14720 (punainen), sekä Cl 15985 (keltainen). Punaisesta ja keltaisesta tulee oranssi, mutta sininen väri taasen taittaa oranssia väriä antaen luonnollisen sävyisen lopputuloksen.

 

Jos olen erittäin vaaleaihoinen, ovatko Jet Set Sun -tuotteet minulle liian tummia?
Jet Set Sun -tuotteet eivät ole liian tummia kovin vaaleallekaan iholle. Hyvin vaalealle iholle Jet Set Sun hienojakoinen spray  on varsin ihanteellinen, sillä yhdestä käsittelykerrasta saat todella kauniin ja luonnollisen lopputuloksen ja eron huomaa jo selkeästi, muttei lopputuloksesta tule vahingossakaan liian tumma. Tuotetta voi myös kerrostaa, eli lisätä useampana päivänä ja näin ollen saa juuri sellaisen lopputuloksen kuin itse haluaa.

 

Onko rusketuksen lopputulos suoraan nähtävissä rusketusaineen levittämisen jälkeen?
Eron huomaa jo heti levityksen jälkeen, mutta väri tekeytyy iholla 4-6 tuntia, jonka jälkeen näet lopullisen sävyn. Varo siis levittämästä liikaa väriä heti alkuun, ettei lopputuloksesta tule omaan makuusi liian tumma.

 

Olen hyvin hajuherkkä, haisevatko Jet Set Sun -tuotteet voimakkailta? 
Jet Set Sun -tuotteet ovat täysin hajuttomia, eikä niissä ole itserusketustuotteille ominaista, tympeää hajua.

 

Suihkutin itserustettavaa tuotetta vahingossa silmään, miten toimin?
Jet Set Sun -suihketta voi suihkuttaa myös suoraan kasvoille, mutta pidä silmäsi huolellisesti suljettuina suihkutuksen ajan. Jos tuotetta kuitenkin joutuu silmään, huuhtele silmäsi välittömästi juoksevalla vedellä. Jos silmä tästäkin huolimatta ärsyyntyy, konsultoi lääkäriäsi.

 

Kuluuko rusketus läikikkäästi ja epätasaisesti pois iholta?
Jet Set Sun -tuotteet ovat erittäin kevyitä ja hienojakoisia, eivätkä kerrostu iholle epätasaisesti. Tärkeää on kuitenkin kuoria iho ennen rusketusaineen levittämistä. Kuorinnan tarkoitus on poistaa ihon pinnalta kuolleita ihosoluja, jotka tekevät ihon pinnasta samean ja epätasaisen. Ilman ihon kuorimista, kuollut ihosolukko irtoaa omaan tahtiin satunnaisesti eri kohdin vartaloa. Iho uusiutuu kokoajan, ja siksi rusketusaine on ihanteellisinta levittää edellisenä päivänä kuoritulle ja kosteutetulle iholle. Ennen värin levittämistä on hyvä kosteuttaa vartalon kuivimmat kohdat huolellisesti (kyynärpäät, rystyset, jne), jotta kuiva ihosolukko ei ime itseensä liikaa väriä. Ihoa on myös tärkeää kosteuttaa säännöllisesti BT Cosmeticsin hienojakoisella ja kevyellä 100% Arganöljyllä varsinkin suihkun jälkeen. Tehokkaasti kosteutettu iho pidentää huomattavasti rusketuksen kestoa ja näin kuivia kohtia ei synny iholle, eikä väri ala kuoriutumaan kuivimmista kohdista nopeammin pois. Suosittelemme myös kuivaamaan ihon varovasti pyyhkeellä taputtaen, sillä hankaaminen kuorii omalta osaltaan väriä pois iholta. Tasaisen ja kestävän rusketuksen säilyttäminen vaatii rusketusaineen käyttöä noin 5-7 päivän välein.

 

Onko BT Cosmeticsin rusketustuotteen levitykseen tarkoitettu kinnas pesunkestävä?
Levityskinnasta ei saa laittaa pesukoneeseen, mutta sen voi huoletta pestä käsin saippuavedellä ja sen jälkeen huuhdella huolellisesti juoksevalla vedellä.

 

Onko BT Cosmeticsin tuotteita testattu eläinkokeilla? 

Mitään BT Cosmeticsin tuotteita EI ole testattu eläinkokeilla!