Toimituskulut 4,90€ / Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin / Nopea toimitus 1-3 päivässä
Toimituskulut 4,90€ / Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin / Nopea toimitus 1-3 päivässä
Ostoskori 0

Black Mask Peel Off -aktiivihiilinaamiolla luot itsellesi täydellisen meikkipohjan!

Black mask kasvonaamio meikkaus meikkipohja mustapäänaamio Peel off -naamio Peel off mask täydellinen meikkipohja

Ihonhoito on yhtä tärkeää täydellisen meikkipohjan aikaansaamiseksi kuin itse meikki. Täydellisen meikkipohjan salaisuus on heleä ja tasainen iho. Hyvin hoidetulle, tasaiselle iholle meikki levittyy kauniimmin ja lopputuloksesta tasainen. Lisäksi meikki pysyy hyvin hoidetulla iholla kauniimpana pidemmän aikaa.

Black Mask Peel Off -naamio on salainen ase upean ja tasaisen ihon saavuttamiseksi! Naamio sisältää tehokkaasti imeytyvää, ihoa kirkastavaa ja kuorivaa aktiivihiiltä. Hiili onkin kasvonaamioiden uusi suosikkiaines ja sen ihon epäpuhtauksia poistava ominaisuus on tunnettu jo pitkään. Sen lisäksi, että hiili poistaa iholta siihen kertynyttä rasvaa ja likaa, sillä on myös lukuisia antibakteerisia vaikutuksia!

Naamio onkin loistava tehohoito epäpuhtaan ihon hoitoon ja epäpuhtauksien ehkäisyyn. Säännöllisesti käytettynä naamio poistaa ylimääräistä ihotalia ja rasvaisuutta, lopputuloksena kuulaampi ja mattapintaisempi iho. 

Miten BT Cosmeticsin Black Mask Peel  Off -naamiota käytetään? 

Naamio levitetään puhtaalle ja kuivalle iholle taisaisena kerroksena. Keskity varsinkin kasvojen alueisiin, joissa on epäpuhtauksia (T-alue). Anna naamion vaikuttaa 15-30min tai kunnes se on kuivunut täysin. Poista naamio varovaisesti iholta ylhäältä alaspäin, aloittaen otsasta. Päätä hoito käsittelemällä ihosi kasvovedellä ja kosteuttavalla kasvovoiteella.

Näin ihosi on valmisteltu upeaa ja tasaista meikkiä varten!

XOXO: Jet Set Sun Finland-tiimi

 


Uudempi teksti


Kirjoita kommentti